31 Ocak 2013 Perşembe

GTA V'in Çıkış Tarihi Açıklandı!

,


 
Bu senenin en büyük merakla beklenen oyunlarından birisi Grand Theft Auto V, çıkış tarihine kavuştu. Rockstar Games, resmi internet sitesi üzerinden oyunun çıkış tarihini duyurdu.
 
    Yapılan açıklamaya göre GTA V, 17 Eylül 2013 tarihinde raflara sunulacak. Oyunun ilk başta ilkbahar dönemi olarak planlanan çıkışı da böylelikle ertelenmiş oldu. Duyuru metninde yer alan bilgiye göre 17 Eylül tarihi, planlanan çıkış tarihinden tam 4 ay sonrasına denk geliyormuş. Konuyla ilgili yayınlanan metinde şu cümleler yer aldı;
 
"Evet verdiğimiz bu tarih orijinal olarak planladığımızdan dört ay sonrasına denk geliyor. Yaşadığımız bu kısa gecikme çoğunuzun oyuna olan güvenini sarsacak fakat bize güvenin, beklediğinize değecek. GTA V devasa bir oyun ve gelişim aşaması da bir o kadar karmaşık geçiyor. Gecikme için özür dileriz fakat daha fazla zamana ihtiyacımız vardı. Artık tek hedefimiz, Eylül ayına kadar oyunu sizin beğeneceğiniz seviyeye taşımak."
 
    Bu arada oyunun PC sürümünü merak edenler için ekleyelim, yayınlanan basın bildirisinde bu çıkış tarihinin sadece PS3 ve X360 sürümü için düşünüldüğü ibaresi yer alıyor.

0 yorum to “GTA V'in Çıkış Tarihi Açıklandı! ”

Yorum Gönder

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı